hát legyen!!!

2013\09\22

egy maradt....

Ma éjjel búcsúzunk....

Sok "sorozatom" ért már véget, de ez a második, amelyet egyfajta veszteségként élek meg. De Dexter gondolatai mindig is a fejemben élnek majd. 

Voltak kimagasló, valamint halványabb évadok, az utolsó is elég felemásra sikerült, és nagyon kíváncsi vagyok, meghúzzák-e a kötelezőt. Állítólag tudom a végét, mert kipattant a neten.....de még bízom, hogy meglepnek...

Ma éjjel búcsúzunk...

sorozat dexter

2013\09\17

igaz....

"A társadalom fél, nagyon fél azoktól, akik ismerik önmagukat. Nekik ugyanis van egyfajta hatalmuk, egyfajta aurájuk és vonzerejük, azaz karizmájuk, ami képes a fiatal, még életteli embereket kiemelni a hagyományos rabságból... Egy megvilágosodott embert nem lehet rabszolgává tenni. Ez a probléma: őt nem lehet bebörtönözi... Mindenképpen nehéz befogadni egy olyan géniuszt, aki tud valamit a bensőről, hiszen belőle elkerülhetetlenül felforgató erő lesz. A tömegek nem akarják, hogy háborgassák őket, még akkor sem, ha épp boldogtalanok: mert boldogtalanok ugyan, de hozzá vannak szokva a boldogtalanságukhoz. És így mindenki, aki nem boldogtalan, idegennek tűnik számukra. A megvilágosodott ember a legnagyobb idegen a világon: úgy tűnik, ő senkihez nem tartozik. Nincs az a szervezet, nincs az a közösség, nincs az a társadalom vagy nemzet, mely korlátok közé szorítaná."

süti beállítások módosítása