CM S06E03-S06E10

 "Az elmúlt dolgok emlékei nem szükségszerűen úgy emlékeznek a dolgokra, ahogy voltak." (Marcel Proust)

"Mikor fiatalabb voltam, bármire tudtam emlékezni, függetlenül attól, megtörtént, vagy nem...de a képességeim már hanyatlanak, és hamarosan nem fogok tudni emlékezni semmire, csak olyanokra, amik sosem történtek meg." (Mark Twain)

"Akármi is vagy, legyél jó benne!" (Abraham Lincoln)

"Mindannyian maszkokat hordunk, és eljön az idő, amikor már nem tudjuk levenni őket anélkül, hogy levennénk a saját bőrünket is." (Andre Berthiaume)

"Az egész emberiség egyetlen szétszakíthatatlan család. Nem határolhatom el magam a legkomiszabb lélektől sem." (Mahatma Gandhi)

"De meg kell tartanom az ígéreteimet, és mérföldeket kell megtennem, mielőtt pihennék. Mérföldeket, mielőtt lepihennék." (Robert Frost)

"Ha egy férfin ejtünk sebet, annak olyan súlyosnak kell lennie, hogy ne kelljen tartani a bosszújától." (Niccolo Machiavelli)

"A szeretet terhet nem érez, fáradtságot nem szenved, többre vállalkozik, mintsem elbírná. A szeretet lehetetlenséget nem ismer, mert azt állítja, hogy mindenhez van ereje, és minden lehetséges." (Thomas Kemp)

"A csorda kutatja a nagyságot, nem kedvtelésből, hanem a hatalom miatt, és a nagy szíves látásuk végett, hiúságból, vagy szükségből." (Napoleon)

"Hősök nélkül mind egyszerű emberek vagyunk, és nem tudjuk, milyen messzire mehetünk." (Bernard Malamud)

"Én úgy hiszem, az emberiség konfliktusból született. Talán ezért él mindegyikünkben egy sötét oldal is. Néhányunk magához öleli. Néhánynak nincs választása. Mi többiek küzdünk vele. És a végén olyan természetessé válik, mint a lélegzetvétel. Egy ponton mindannyiunknak muszáj szembenézni az igazsággal. Önmagunkkal." (Garcia)

"A hírnév elmúlik, azután isten veled, nincs több hírnév. Elmúlik. Mindig is tudtam, hogy csapodár, így hát jó, hogy ezt is megtapasztalhattam legalább, de nem ebben élek." (Marilyn Monroe)

"Láthatatlan vagyok, értsétek meg...mert az emberek nem akarnak látni." (Ralph Ellison)

"A gonosz csak egy rövid ideig marad, majd eltűnik és lángoló földet hagy maga után." (Elise Cabot)

"Míg gyerekek vagyunk, úgy hisszük, ha felnövünk nem leszünk többé sebezhetőek. De felnőni annyit tesz, hogy elfogadjuk a sebezhetőséget. Az élet maga a sebezhetőség." (Madeleine L'Engle)

"A gyermekek kezdetben szeretik a szüleiket. Amikor felnőnek, ítélkeznek felettünk. Néha megbocsátanak nekik." (Oscar Wilde)