hát legyen!!!

2008\10\26

Egy fél évadnyi "Two and a half men" után teljesen elfáradtam a sok röhögéstől....

 

sorozat

2008\10\26

A tegnapi Megasztár abszolút nyertese nálam ez volt:

zene videó

2008\10\25

=== CSAK AZ ETO ===

Sajnos a mai meccsen nem tudtam szurkolni, elég szarul voltam, és inkább nem utaztam haza….de az eredményt persze rögtön megtudtam….nyertünk!!!….

 

kézilabda

2008\10\25

CM

És egy „Criminal Minds” idézet a nap végére….vagy kezdetére…..a többi később, de ez még ide kívánkozott….

 

„A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. Az első látszat sokakat megtéveszt. Ritka tapasztalások meglátása az, amit gondosan elrejtettek.” (Phaedrus)

sorozat idézetek criminalminds

2008\10\24

House M.D.

Hála a villámgyors fordítónak, máris megnézhettem kedvenc taplóm legújabb kalandját….

Sorozatok jönnek….sorozatok mennek…..HOUSE mindig a legjobb marad számomra….

 

„If you’re happy, I’m ….”

 

sorozat

2008\10\23

My Own Worst Enemy

Jelenthetem, hogy Christian Slater visszatért!!!! A „My Own Worst Enemy” című sorozat első részét ma reggel néztem meg…..a reakcióm:…..huhh, woww, azannya…..

És már az első részben megfogalmazta végre valaki, amit régóta tudunk Franciaországról….

„Isten megteremtette a világ legszebb helyét, aztán odatette a franciákat az egyensúly kedvéért.”…..

 

sorozat idézetek

2008\10\22

A mai nap nem volt unalmas….volt benne minden….hajnali kelés, mozdonyvezetők „gyöngye”, rendőrök, és slussz poénnak egy arrogáns, ostoba osztrák, akinél nem sok tartott vissza attól, hogy megüssem….komolyan mondogatnom kellett magamban, hogy „ne üss, ne üss, ne üss”….

De végre vége….

2008\10\22

Ikast-Bording

A másik rossz hír, hogy ők is kikaptak….le is fekszem….legyen már vége a mai napnak!!!

kézilabda

2008\10\22

=== CSAK AZ ETO ===

Egy undorító nap után két rossz hír várt itthon….az egyik , hogy már nem vagyunk 100%-osak….kikaptunk Debrecenben….

 

 

kézilabda

2008\10\21

A ma délután programja: Dr. House és Prison Break…..mindkettő nagyot ütött….House végre hozta a formáját, rég röhögtem ennyit rajta…..a Prison Break pedig…..nos…..taglózott, mint mindig….és holnap már itt az új Dr. House és Fringe….mivel este 6ig dolgozom, úgy érzem utána hosszú éjszakám lesz….de abszolút nem bánom…..

 

sorozat

2008\10\21

Sizinek!

November 3.-án semmiképpen ne gyere Győrbe, hazai meccs november 5.-én lesz a Kiskunhalas ellen, akkor érdemesebb megpróbálni. De én most szombaton (25.-én) megyek meccsre, majd megpróbálok érdeklődni, és utána üzenek.

2008\10\20

Ha megtehetném, elvonulnék pár évre a világ elől….hogy megismerhessem magamat….hogy megtudjam mire vagyok képes…..hogy a természet része legyek. De mi mai emberek elkényeztetettek vagyunk, és azt hisszük, ez jár is nekünk. Használjuk a földet, a vizet, a levegőt, az állatokat és növényeket, mintha minden a miénk lenne, és minden miattunk lenne. Van lakásom, állásom, étel az asztalomon, családom, barátaim…..mégis azt érzem, el kéne indulnom….és nem egy másik civilizált társadalomba, hanem távol minden emberi kézjegytől, mert mi már a szentjánosbogár szépségét is watt-ban mérjük…..

Ezzel kapcsolatban olvastam ezt egy könyvben és jobban nem is fejezhetné ki, mit szeretnék:

 

„Megszületett bennem a természeti táj belső megfelelője. Az utak, amelyeket bejártam, nemcsak a dombok és mocsarak közé vezettek, hanem az én bensőmbe is. Ahogy a lábam előtt heverő dolgokat tanulmányoztam, olvastam és gondolkodtam, az egyfajta felfedezőút lett önmagamba és a tájba. Idővel ez a kettő eggyé vált bennem. Mintha valami elemi létezés bontakozna ki az ősi talajból, olyan koncentrált erővel ébredt bennem szenvedélyes és rendületlen sóvárgás – hogy örökre félretegyem a gondolkodást és minden bajt, ami belőle ered, és csak a közvetlen, kutató kíváncsiság maradjon meg. Hogy elinduljak az ösvényen és ne nézzek vissza. Akár gyalog, akár hótalpon vagy szánon, be a nyári dombok késői, fagyos árnyai közé – egy keskeny csapás, a nyomok a hóban majd megmutatják, hogy merre mentem. Aztán találjon meg a többi ember, ha tud.” (John Haines)

idézetek gondolataim

süti beállítások módosítása