hát legyen!!!

2008\10\12

The Fratellis - Lupe Brown

zene videó

2008\10\11

C.S.I.

A „C.S.I.” azaz „Helyszínelők” 9. évadjának nyitó része megmutatta, hogyan kell istentelenül ütős kezdő részt készíteni… a „For Warrick” című epizód (szerintem) mindenidők egyik legjobb sorozat évad kezdete….még akkor is, ha egyben az egyik legszomorúbb is….

sorozat

2008\10\11

Jó hétvégét!

Végre két nap pihenés…hazamegyek Győrbe, és ma este kitombolom magam a Győri AUDI ETO KC -  ASA-Consolis-HNKC meccsen…. = = = CSAK AZ ETO = = =

 

kézilabda

2008\10\09

Tekintetem falként körbezárták, és egyetlen kiutat hagytak szemeimnek, melyeken keresztül belém fészkelte magát az éj. A fák sárga lepellel borították az égboltot, és köztük próbált utat törni egy-egy felvillanó csillag halvány fénye. Nem volt ragyogás, nem volt tisztaság; a magasban piszkos felhők szerették volna elüldözni a Holdat és társait, ám ők kitartóan harcoltak és néha sikerült győztesen átjutniuk a rájuk telepedő takarón. Így ültem percekig, figyeltem az eget, és közben a zene járta át fáradt tagjaimat. Hirtelen az jutott az eszembe, hogy amíg felfelé nézek, sikerül teljesen kizárnom a világot. Addig nem érzékelek semmit, csak teljes egyszerűséget és szimpla harmóniát. De közben rájöttem, hogy fázom, így indulnom kellett tovább. És akkor arra gondoltam; vajon azért nem tudunk egyszerűen, harmóniában élni, mert közben fázunk? Mert a valóság abban a pillanatban megdermeszt, ahogy megpróbálnál csak ülni és nézni a csillagokat? Mert a látható életen nem jut át az éjszaka vagy a nappal ragyogása, csak egy-egy pillantra? És mégis ezekért a pillanatokért érdemes ülni, fázni és várni, hogy átláthass a fák lombfalán, egészen fel az égig.

gondolataim

2008\10\09

Sok sorozatot nézek….ez biztos….és ezáltal sok főcímet látok….de….van egy, amelyiknél jobbat még SOHA nem láttam….ez pedig a legkedvesebb sorozatgyilkosom, azaz DEXTER….

sorozat videó

2008\10\08

a hónap mottója...

„Vannak, akik azt látják, ami van és kérdik: miért?; én azt látom, ami nincs és kérdezem: MIÉRT NE?” (Robert Kennedy)

idézetek

2008\10\07

mert tökéletes....

Hoobastank – The Reason

 

I'm not a perfect person
As many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
Thats why i need you to hear

I've found a resaon for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is You [x4]

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you

zene

2008\10\07

„Egyszerre minden megváltozott, a hang, a légkör; nem tudni mit gondoljon és kire hallgasson az ember. Mintha egész életében kézen fogva vezették volna, mint a kisgyereket, és most hirtelen elengedték volna, eredj, tanulj meg egyedül járni. És senki a közelben, se hozzátartozók, se tekintélyek. Ilyenkor arra vágyik az ember, hogy a legfontosabbra hagyatkozzon, az életerőre vagy a szépségre vagy az igazságra, hogy azok, ne pedig érvényüket vesztett emberi szabványok irányítsák, totálisan és irgalmatlanul, totálisabban, mint valaha a letűnt és felszámolt békés, megszokott életben.” (Borisz Paszternak: Zsivago doktor)

 

„Megrendülve állok a tulajdon testem előtt, ez az anyag, amelyhez kötődöm, olyan idegenné vált számomra. Nem félek a kísértetektől, a szellemektől – én is azzá leszek -, de félek a testektől, reszketek a velük való találkozástól….Gondoljunk az életünkre a természetben – a naponta megfigyelni való anyagra, amellyel kapcsolatba kell kerülnünk: a sziklákra, fákra és az arcunkat érő szélre. A szilárd föld! a való világ! a józan ész! Kapcsolat! Kapcsolat! Kik vagyunk? Hol vagyunk?" (Henry David Thoreau: Ktaadn)

 


 

idézetek

2008\10\06

A nap idézete....

„If you’re not the shark, you’re food.”

idézetek

süti beállítások módosítása