hát legyen!!!

2008\08\17

Beijing 2008 - 16

Norvégia első lett a csoportjában, miután szoros meccsen legyőzte Romániát…. Egyetlen negatívum, hogy Katja Nyberg nem játszott, mert a bemelegítés közben kiújult a térdsérülése….de még nem biztos, hogy vége az olimpiájának, az esti MR eldönti…remélem marad, és döntőt játszik!!!

olimpia2008

2008\08\17

Beijing 2008 - 15

Nem tudom miben reménykedem, de hiszem, hogy szebb lesz a vége….. mert a mainál rosszabban már nem játszhatunk…. Tehát ennél csak jobb jöhet….ugye?!

Sajnos a kardcsapatnak sem jött össze a várt eredmény, így 108 éve nem volt ilyen gyenge szereplésünk a páston…. 2012 – London….itt az új cél!!! Viszont Pars Krisztián a 4. helyen végzett kalapácsvetésben, aminek nagyon örültem, és mivel még csak 26 éves, a következő olimpia már az övé lehet!!!

Ma este már a saját ágyamban alszom, itthon, Sopronban….de reggel 4.50kor persze nézem a vízilabdás fiúk meccsét! …..mert akkor is, csak azért is, mindig is…..HAJRÁ MAGYAROK!!!!

 

olimpia2008

2008\08\16

Beijing 2008 - 12

Ismét Győrben vagyok....a szabim első hete lassan végéhez közeledik, de nagy megnyugvásomra van még egy hét!!! A mai nap nagyrészt utazással telt, köszönhetően a MÁV vendégszeretetének....Így sajnos lemaradtam a vízilabdás fiúk győzelméről és a tőröző lányok menetéléséről....mert mire hazaértem, már megtorpantak, és 4. helyen végeztek....nem akar összejönni....de azért holnap ugyanúgy szurkolunk a kardcsapatnak is!!! ....és persze továbbra is HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

olimpia2008

2008\08\15

Beijing 2008 - 9

De van ám még minek örülni…. Fodor Zoltán ezüstérmet szerzett birkózásban, és én személy szerint nagyon örülök Takács Krisztián 9. helyének 50méter gyorson, ami a királyi szám, hisz egy nagy lélegzetvétel az egész….hatalmas nevek és idők mögött alig maradt le a 8as döntőről…..Szép volt fiúk!!!

(Fodor Zoltán)

olimpia2008

2008\08\13

Beijing 2008 - 7

Sajnos nem láttam Cseh Laci 2. ezüstjét, de szerencsére nem maradtam le Mincza-Nébald Ildikó csodálatos bronzmeccséről….. Az elején kicsit megijedtem, hogy megismétlődik Athén, de ez az olimpia – bármennyire is „aranymentes” eddig – a magyarok lelkierejéről is szól…. hisz a vízilabdások, és a kézilabdások is vesztett helyzetekből álltak fel, és ez eddig nem volt ránk jellemző…. Szóval egy fantasztikus pályafutás tökéletes csúcsa lett ez a nagyon szépen csillogó bronz…mert nagyon szép ez!!! A délután sem telt unalmasan, erről Görbiczék gondoskodtak….. végig a németek vezettek, de amikor kellett, akkor előjött a szív és a küzdés….egyszer elég vezetni: amikor lefújják a meccset!!! Nem ez a legeredményesebben induló olimpiánk, de hatalmas tévedés azt mondani, hogy a magyarok szív és lélek nélkül játszanak…. Egyáltalán hogyan lehet ilyet mondani??? Hisz aki eljut az olimpiára, az élete álmát szeretné valóra váltani….az pedig csak szívvel megy!!!

SZÉP VOLT/LESZ MAGYAROK!!!!

olimpia2008

2008\08\11

Rövid helyzetjelentés: Eddig nem voltam net-közelben, és ezek után sem ez lesz az elsődleges időtöltésem, de gondoltam szólok, hogy még élek…..

Azt hittem, hogy a szabi alatt, majd nem kelek korán…..tévedtem….Kína áthúzta a számításaimat….nem is gondoltam bele, hogy mekkora az időeltérés….. de kitartok, és azóta is hajnali 4-kor kelek….így láthattam Cseh Laci fantasztikus ezüstjét, és a kézilabdás lányok két meccsét is…A svédek elleni játék tetszett, de a ma hajnali kisebb szívinfarktust okozott….viszont a vízilabdás lányok jó defibrillátorok voltak…

Jelenleg Derecskén nyaralok, és már 3 napja nem láttam vonatot…..éééés….NEM IS HIÁNYZIK!!!!!!

Mindenkinek további szépeket, majd eccercsak jövök……

süti beállítások módosítása