hát legyen!!!

2008\02\17

És a mai nap szívfájdalma: megdőlt egy 17 éves rekord.

Megdőlt Egerszegi Krisztina 1991-es világcsúcsa (2:06.62) a 200m-es hátúszásban. A zimbabwei Kirsty Coventry 2:06.39-et úszott, ezzel átadta a múltnak a második leghosszabb ideig tartott csúcsot…hát nem örülök neki, mert nekem Egerszegi volt az etalon…de várható volt, hisz előbb-utóbb minden legjobbnál lesz még jobb…


2008\02\17

Huhh…milyen meccset láttam ma…1 másodperc volt hátra a meccsből, mikor a szegediek belőtték a győztes gólt…én még ilyen izgalmas férfi meccset nem láttam…és ilyen nagyot se ordítottam még örömömben…Szép volt Szeged!!!

2008\02\16

Görbicz Anita tizenkét góljával vezette győzelemre a győrieket

BAJNOKOK LIGÁJA, NŐK, KÖZÉPDÖNTŐ, MÁSODIK FORDULÓ

GYŐRI AUDI ETO – FC NÜRNBERG (német) 30-25 (17-11)

Gólszerzők: Mravikova 4, Tomori 2, Görbicz 12(6), Spiridon 2, Bradeanu 5, Vérten 4, Djokics 1

Állítólag az első 20 percben olyan jól játszottak a lányok, ahogy ebben a szezonban még soha…huhh, alig várom, hogy holnap megnézzem…

2008\02\14

Jó lenne csak egy kicsit ilyennek lenni…

"Nem az a boldog, akit a tömeg annak nevez, akihez özönlik a pénz; hanem az, aki minden javát a lelkében hordozza, szálegyenesen kimagaslik, eltapossa a bizonytalanságot, senkivel sem cserélne sorsot, embernek egyedül emberi oldalát értékeli. A természetet fogadja el tanítójául, az ő törvényei szerint formálódik, és úgy él, ahogy a természet előírta: biztos ítéletű, rendületlen, rettenthetetlen; megmozdíthatja valamilyen erő, de fel nem kavarhatja. Ha a sors hatalmas erővel a lehető legártalamasabb dárdáját röpíti felé, eltalálja ugyan, de nem sebzi meg." (Seneca)

"Ilyen a nagy ember: nem nyög a bajban; nem panaszkodik a végzetéről; tudja, honnan jött, és hová tart, méltányos istennel-emberrel-természettel szemben, lelkét nem háborgatják a kellemetlenségek, nem zúgolódik rozoga teste miatt.
A romlott lélek legárulóbb jele a hullámzás, a szüntelen hánykódás az erények tettése és a bűnök imádata között, míg a nagy ember mindig egy és ugyanaz marad, vagyis állandó. Ez az egyetlen igazi nagyság. Figyelmünket magára vonja, mi pedig jól látjuk, ahogy fényével bevilágítja a sötétséget." (Seneca)

idézetek

2008\02\13

Hát ez nem jött be….

Ma már nem Selmeczi Roland volt Wilson magyar hangja a Dr. House-ban, hanem Szabó Sipos Barnabás. Körülbelül akkora sokk volt, mint mikor Szakácsi Sándor helyett Kulka János szólalt meg House hangján. Nem mondom, hogy meg fogom szokni, mert azóta pláne nem nézem magyarul. Jobb a feliratos változat. Most is csak a kíváncsiság hajtott, hogy mennyire rontják el a szinkront. Hát tartom magam ahhoz, hogy az utóbbi pár évben rohamosan süllyed a magyar szinkron nívója és csak pár kivétel van. Remélem Jack Bauer hangját jobban váltják a 24-ben. Ott Kőszegi Ákos veszi át a szerepet. Kíváncsian várom, de azért ott is maradok a feliratnál….

2008\02\13

U2 - One

 

Is it getting better?
Or do you feel the same?
Will it make it easier on you now?
You got someone to blame
You say
One love
One life
When it's one need
In the night
One love
We get to share it
Leaves you baby if you
Don't care for it

Did I disappoint you?
Or leave a bad taste in your mouth?
You act like you never had love
And you want me to go without
Well it's

Too late
Tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to
carry each other
carry each other
One

Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head

Did I ask too much?
More than a lot.
You gave me nothing,
Now it's all I got
We're one
But we're not the same
See we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love is a higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't keep holding on
To what you got
When all you've got is hurt

One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters and my
Brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other

One...
One...



Can You hear us coming Lord
Can You hear us call
Feel us knocking
We're knocking at Your door

2008\02\12

Érezted már azt, hogy fuldokolsz? Mintha levegő nélkül sétálnál egy vákuum-mezőn, ahol hiába próbálsz apró oxigén-molekulákat juttatni a tüdődbe, egyszerűen nem megy. És nem tudod, hogy miért. Hisz az ég tökéletes kék, a fű tökéletes zöld, és valahogy mégis minden olyan törött. Csak éppen nem tudod, hogy mi és hol. Belülről szúr a törött rész, ki akar szakadni testedből, de nem tud és ezért ezer meg ezer véres sebet ejt mindenkin. Mikor a fájdalmat felszínrehozó patak sem bír eleredni, pedig minden porcikád érzi, hogy a gát lassan összeomlik, mikor a tehetetlenség akkorára nő, hogy nem enged ki a saját burkodból, mikor a legértékesebb szavak is csak üres szólamok, akkor mit lehet tenni? Mikor egy rossz szó a halálos ítéletet hordozza, mikor egy mosolyért életedet adnád, mikor a függöny mögül napokig ki sem látsz, akkor hol, kiben a megoldás? Mert ha bennem van, azt hiszem most nagyon elvesztettem. De igyekszem visszatalálni a napfényre és megragasztani a törött részeket. Csak még nem tudom, hol kezdjem.

gondolataim

süti beállítások módosítása