hát legyen!!!

2008\09\21

 

Könyvtárakat írtak tele azzal, hogy mik a jogaid ezen a földön. Pedig csak egyetlen igazi jogod van: békében élni. De éppen erről feledkeznek meg leggyakrabban.” (Wass Albert)

idézetek

2008\09\21

mosolyterápia...

Vampire Weekend....nem hiszem, hogy sokan ismernék és szeretnék ezt a nem átlagos hangzású amerikai zenekart...őszintén szólva első hallás után az volt a reakcióm, hogy „na ez milyen szar”....de aztán azt vettem észre, hogy csak ezeket a nótákat dúdolgatom.....azóta pedig „Oxford Comma” függő lettem..... és azt figyeltem meg, hogy mikor elindulok és megszólal a fülemben az első taktus, ösztönösen mosolyogni kezdek..... szerintem az egyik legjobb gondűző muzsika...

 

videó

2008\09\21

Hűvös van, de végre nem esik az eső...na ennyit a meteorológiáról....

 

Végre pihenős vagyok, és jelenleg megint Győrben lopom a hálózatot...majd holnap reggel 6.50kor szállok vonatra, mert egy vonatmentes napot azért megérdemlek...és különben is....Sopron nem álmaim városa....

Úgyhogy a mai program: Chelsea-Manchester 3kor....kinek is szurkoljak?....jah, a Chelsea-t utálom....akkor HAJRÁ MANCHESTER!!! (na jó, nem csak azért)

 

 

2008\09\20

Megyek áldozni az „Úrnak”…. Na uzsgyi dógoznyi….

 

2008\09\19

=== CSAK AZ ETO ===

Az újonc pécsiek ellen érvényesült a papírforma, és a második félidőben a „tini” csapat játszott :-)

kézilabda

2008\09\19

hallgasd és láss....

Szeretem a jazz-t….és ezt a számot különösképpen….Hymn to Freedom („Szabadság-himnusz”)….és tényleg érzem a szabadságot, ha hallgatom….csak indítsd el és csukd be a szemed…engedd, hogy a zene vigyen….csodákat fog mutatni….aztán már „csak” hinni kell bennük…egy próbát megér az élet….

videó

2008\09\19

Van egy könyv, amit nagyon szeretek…már kiolvastam párszor, de most úgy olvasom, hogy próbálom kigyűjteni belőle azokat a gondolatokat, amelyeken hosszabban elidőzöm….Lin Yutang: Az élet sója….első fejezet…

„Csak aki könnyedén fogja fel azt, amivel a világ törődik, törődhet azzal, amit a világ könnyedén fog fel.” (Csang Csao)

 

„Mennyivel nagyobb élvezet a hamus vödörből kikotorni egy kis gyöngyszemet, mint egy nagyot elnézegetni az ékszerész kirakatában.” (Lin Yutang)

 

„Nem annyira az a fontos, hogy miben hisz az ember, mint inkább az, hogyan hisz, és miként formálja cselekvéssé a hitét.” (Lin Yutang)

idézetek

2008\09\19

House újra rendel!!!

Vártam….számoltam a napokat….és nem csalódtam….House taplósága nem kopott, csak valamivel több érzelmet csempésztek a sorozatba…van, aki azt mondja, ezzel elvették amiről szólt, én azt mondom, ha szembeállítod az ellentéteket, csak akkor kap mindkettő értelmet….a kontrasztban látod meg a fontos dolgokat….igaz a végén kicsit összetört a szívem….”Nem vagyunk többé barátok, House. És nem vagyok biztos, hogy valaha is voltunk.”….

 

sorozat

2008\09\16

függőségem új tárgya...

Nem vagyok normális….már lassan nem tudom összeszámolni, hány sorozatot nézek, és most bevállaltam még egyet.....FRINGE…gondoltam megnézem a pilot epizódott, aztán majd meglátjuk… megláttam… megláttam benne a lehetőséget, hogy ez még jó is lehet….bár nem teljesen az én világom és műfajom, de jól jön néha egy kis extra borzongás….jah, és az élet amúgyis szívás, így legalább felkészülök ….szóval….FRINGE….mert a snassz gyilkosságok már kimentek a divatból….

 

 

sorozat

2008\09\16

Most erre próbálom megtanítani Vodkát és Narancsot, hogy aztán kizsákmányolva a tudásukat, bezsebelhessek egy rakás lóvét a haknikból….

videó

2008\09\15

14óra 40perc….elfáradtam….le is fekszem….jóccakát!

süti beállítások módosítása