hát legyen!!!

2008\08\08

Most kivonulok a társadalomból, kiesek a gépezetből és elfelejtem a civilizációt. Ezt a napot már úgy vártam, mint a messiást, és végre itt van!!!!

Íme az elkövetkezendő két és fél hét programja…..

 

2008\08\08

5…4…3…2…1….

 

2008\08\06

„A 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok kabaláiként a Fu Wa szolgál, amely a barátság és béke üzenetét hordozza. A Fu Wa öt nagyon jó barátságban lévő kisgyerek játékos természetét fejezi ki, emellett Kína legnépszerűbb állatai közül 4-et is szimbolizál: a halat, a pandát, a tibeti antilopot, a fecskét, illetve ezeken kívül az olimpiai lángot.
A Fu Wa mindegyikének két szótagú neve van, amely a gyerekek szeretetének hagyományos kifejezési módja Kínában. Beibei a hal, Jingjing a panda, Huanhuan az olimpiai láng, Yingying a tibeti antilop és Nini a fecske. Nevüket egymás után olvasva  - Bei Jing Huan Jing Ni - ezt kapjuk: Üdvözöljük Pekingben, mely a Fu Wa küldetését (mint az Olimpiai Játékok nagykövete) tükrözi.
A kabalák fejdíszeiben 5 természeti elemet fedezhetünk fel: a tengert, az erdőt, a tüzet, a földet és az eget.”

olimpia2008

2008\08\04

Köszönhetően pár okos megoldásnak, 8.-án már egész nap szabin leszek…. Eddig úgy volt, hogy reggel végzek, de NEM!!!!!! Így aztán már csak 3 nap és beköszönt a fény az életembe!!!!!! És az sem érdekel, ha két hétig folyamatosan esik az eső, 24.-e éjfélig szép lesz a világ….mer’ én aztat mondtam!

 

 

süti beállítások módosítása