hát legyen!!!

2008\08\03

Beijing 2008 - 5

Megtörtént az első doppingellenőrzés a kézilabda válogatottnál…. Alig 6 órával az érkezésük után megjelent egy svéd ellenőr és az első 3 embertől, akit meglátott, mintát kért….így lett a 3 „nyertes”: Szamoránsky Piroska, Tomori Zsuzsa és Bódi Berni….a többiek meg elindultak edzeni….

 

 

olimpia2008

2008\08\02

Beijing 2008 - 1

Elindult a magyar olimpiai csapat Pekingbe…. Dél után nem sokkal felszállt a gép….és több, mint 9 órás út után, ottani idő szerint vasárnap hajnali 6 órakor érnek a helyre, ahol remélem sokak álmai válnak valóra… a számomra egyik legfontosabb, hogy Görbicz Anita is utazik… igaz, még kötéssel a lábán, de ahogy őt ismerjük, játszani fog az olimpián!!!

És ahogy az öcsém mondta: „Ha legközelebb éhes….Ikva 3….” (még jó, hogy szakács az öcsi….)

 

olimpia2008

2008\08\02

Augusztus 2. van, és jobban várom a 8.-a reggel 9 órát, mint a karácsonyt….Annyira „örülök”, hogy a héten én vagyok a lépcsőházi pucerátor is….éééés, hogy felkelhettem 7 órakor felmosni, hogy örömömben el is megyek dolgozni hamarosan…. Ha több emelet lenne, mint három, inkább kiköltöznék az Ikva patak mellé…. Roppantul antiszociális vagyok az utóbbi napokban….ha embert látok, máris működésbe lép a köcsög tabletta hatóanyaga… mert a többi gyógyszerem elgurult, így csak ezt az egyet szedem…..

 

2008\08\01

14 és fél óra meló…. olyan szinten fáj a lábam, hogy a negyedórás hazafelé vezető út 40 percig tartott….végem van…. de már csak 7 nap…. Jóccakát!

2008\07\31

Ma egy merőben más műfajú filmet néztem meg, és azt kell, hogy mondjam, a két és fél órából egyetlen pillanatot sem untam.... „BATMAN: THE DARK KNIGHT”.....

 

....Heath Ledger utolsó fellépése fantasztikus, hihetetlen és valami borzasztóan erős....

Ez az a film, amit nem fogok megnézni szinkronosan, mert Christian Bale és Ledger hangja egy akkora plusszt adtak az alakításukhoz, hogy az ember csak ül, bámul, és borzong....

 

Láttam az összes Batman mozit, de erre nem találok szavakat....illetve annyit: „az éjszaka is hajnalhasadás előtt a legsötétebb”.... és ez a film éj-sötét....

film

2008\07\29

Meryl Streep….Meryl Streep….Meryl Streep….wowww

 

Most jövök a moziból, ahol megnéztem végre….."MAMMA MIA!".....imádtam, imádom, és még jó sokszor imádni is fogom!!! Az egész film egy nagy, tömény „életigenlés”…. És Meryl Streep hangja számomra egy főnyeremény …. a „The Winner Takes It All”  című szám alatt végem volt…. de nem lehet egyikre sem azt mondani, hogy rossz….nem….TÖKÉLETES!!! És a „Dancing Queen” a legnagyobb bólintás az életre!!!

 

 

film

2008\07\29

Neeeeeeeeeee…..nem lehetünk ilyen szerencsétlenek!!!! Már nincs két hét az olimpiáig, és Görbe „kiüti” magát…. Másod-, és harmadfokú égési sérülésekkel vitték kórházba, miután a serpenyő tartalma a jobb lábfején landolt. 50% az esély, hogy játszhat, de akkor is csak speciális kötéssel…egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire nincs szerencsénk….mi a tanulság: rendeljen pizzát, sokkal biztonságosabb!!!

 

kézilabda

2008\07\28

Letelt…. Holnaptól megint vár a síncsiszolás…. De nem sokáig, mert augusztus 8.ától, 24.éig SZABADSÁGON LESZEK!!!!!  Éééééés….nézem az olimpiát orrvérzésig….

Holnap vagy holnapután pedig végre megnézem a moziban a MAMMA MIA! című remeket, melynek a zenéje lassan 3 hete örvendezteti a szomszédokat….meg engem….és itt ez a lényeg…..*gúnyos kacaj*

 

süti beállítások módosítása