hát legyen!!!

2008\07\27

Ezt a két képet nemrég csináltam meló közben…. Na ezekért a pillanatokért szeretem…..

 

2008\07\26

Fazekas Róbert négy éve aranyérmet nyert….. de…. doppingvétség miatt elvették tőle…. Nem azért, mert doppingolt, hisz azt nem tudták bizonyítani, hanem mert nem produkálta az előírt vizelet mennyiséget. Most, 4 év múltán letöltötte a büntetését, és ismét kijutott az olimpiára…. de…. a magyar csapat egyik szponzora erkölcsi aggályait fejezte ki, amiatt, hogy ilyen múlttal engedik versenyezni…. Hát az agyam elszáll!!! Mi a f*szt képzelnek magukról??? Hibázott, ez tény…. de…. azt a mai napig nem bizonyították, hogy doppingolt. Hibázott abban, hogy keveset pisilt…. És ezért őt már örökre egy szégyenfoltként kéne kezelni??? Felmegy bennem a pumpa, mikor ilyen baromságot olvasok. Mindenki szidja, hogy milyen szar a világ, változtatni kéne, bla-bla-bla……és közben mi magunk is undorítóan viselkedünk másokkal…. Fazekas Róbert hibázott, de megbűnhődött érte, és most újra meg akarja próbálni…. Mi jogon mondja neki bárki is, hogy nem érdemli meg a 2. lehetőséget????

Én tuti, hogy szurkolni fogok neki!!

 

olimpia2008

2008\07\24

"I promise you
I’m always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I’ll carry you
When you need a friend
You’ll find my footprints in the sand"

 

videó

2008\07\24

Fáj a lábam… nem kicsit… és mennem kell melózni… pedig éjjel negyed egykor értem haza az előző napi "karattylandi kirándulásból”…. Nagyon nem vagyok top formában….

2008\07\22

Egy nap alatt kivégeztem a 3. évadot…. Kérem a következőt!

 

2008\07\22

áááááááá……………. éjjel lett volna 3 órám aludni, de nem tudtam…. gondoltam, majd ha reggel hazaérek….. de nem, mert a pofámmal szemben lévő házat bontják, és a tetőről szórják le a törmeléket, meg folyamatosan megy valami kib*szott gép…. nem hiszem el…. azt hiszem elásom magam jó mélyre…. Ne keressen senki!!!!!!

 

2008\07\21

Aludni kéne…. de bezzeg ilyenkor nem tudok…. pedig holnap hajnali 4-re vissza kő menni a vasútra sínt csiszolni…..aztán ha szép fényes lett, haza is jövök….és elkezdem nézni a „Weeds” harmadik évadját….már nagggyon várom…. Fűre fel!

 

2008\07\21

Baromi fáradt vagyok…. de muszáj lesz felpörögnöm, mert „a vonat nem vár”….

süti beállítások módosítása