hát legyen!!!

2008\06\22

Könyörgöm, lőjön már valaki egy gólt!!!!! Nem bírok ma is fél 12ig fent maradni....

2008\06\22

Az öcsém már megint rászoktatott egy sorozatra..... ma legalább 5 részt néztem meg a „Gyilkos elmék”-ből.... és egy valamire rájöttem.... ez a film soha nem teszi egyértelműen az egyént felelőssé, mindig van valami ok.... ami persze nem menti fel a bűn alól, de mozgásban tartja a néző lelkiismeretét.... sok mindent elkerülhetnénk, ha jobban figyelnénk az emberekre.... nos megyek is, mert 3 évadnyi anyag áll előttem....

criminalminds

2008\06\22

Az utolsó negyeddöntő párosítása:

 

Én a spanyoloknak szurkolok, de mivel Hollandia kiesett, az átmeneti új „kedvencem” Oroszország lett. Tegnap hatalmasat játszottak, csak sajnálom, hogy a számomra legfontosabb csapat ellen.... de ez van, a jót el kell ismerni... és ők nagyon jók voltak.... (és legalább az edzőjük holland)

2008\06\21

„A legyőzöttség csak egy ideiglenes állapot; a feladás teszi véglegessé.”

„Győzelem… vereség… Értelmetlen szavak. Az élet ezek alatt a képek alatt folyik, és új képeket készít. Egy győzelem gyöngévé tesz egy népet, egy vereség föltámaszt egy másikat.”

 

Számomra továbbra is csak egy csapat létezik…. Hollandia

2008\06\21

Fájó szívvel írom le, hogy a 3. csapat a legjobb négy között:

 

2008\06\21

Hát akkor…. H A J R Á   H O L L A N D I A ! ! ! !

 

2008\06\21

Az előbb lett vége a VOX-on a „Wildes Wohnzimmer” című műsornak, ami mellett véletlenül ragadtam le, miközben kapcsolgattam a tévét. Olyan emberek vannak benne, akik valamilyen vadonélő állatot nevelgetnek otthon. A maiban mutattak egy törpe vidrát (Murphy), akinek volt egy „picike hibája”, vagyis félt a halaktól. Így elég nehéz neki enni… de megoldották nagy nehezen a problémát, majd a végén élete első halát is megfogta és szétmargancolta… nagyon aranyos volt…azt hiszem máskor is megnézem ezt a műsort.

 

2008\06\21

Ma a hollandok gyász-szalaggal játszanak, mert szerdán meghalt Khalid Boulahrouz koraszülött kislánya…. mekkora ereje van egy embernek, hogy így lépjen pályára?.... de Boulahrouz azt mondta, érte fog játszani…. remélem nyernek… de ez így akkor is nagyon szomorú…

 

2008\06\21

Alig több, mint 1 óra…

 

2008\06\21

Ma megnéztem a „Kockafejek” („IT Crowd”), első évadjának az első hat részét…. Egy biztos, ekkora idiótákat rég láttam…. Ha nem lennék már eleve az, hülyére röhögtem volna magam… a főcím zenéje zseniális, már be is állítottam csengőhangnak….

 

2008\06\21

Ma este az Oranje is bejuthat a legjobb 4 közé, ehhez „csak” az oroszokat kell legyőzni…

H A J R Á    H O L L A N D I A ! ! ! !

 

2008\06\21

Hogy őszinte legyek, bealudtam…. a hosszabbítás alatt lecsuktam a szemem, hogy „pihentessem”, és mikor legközelebb kinyitottam, már a törökök őrjöngtek…. aminek nagyon örülök (hoztak nekem 520 forintot), mert szimpatikusak lettek az EB alatt…. olyan drámai végjátékokat produkáltak, hogy megérdemelték az elődöntőt…. a nagy öreg, Rüstü, negatívból pozitív hős lett… és most várják őket a németek…. Csak tudnám, hogy a sok millió Németországban élő török kinek fog nyíltan szurkolni???.... én a törököknek, ez tuti….

Szóval az elődöntő második résztvevője:

 

2008\06\20

A ma esti program:

 

2008\06\20

Tegnap este meglepetést okozott a német válogatott….. na nem kellemeset….én Portugáliának szurkoltam, de el kell ismerni, ez a német csapat már nem az, amelyik a csoport meccseken volt… ez a csapat már ellenfél mindenkinek…. remélem csak Hollandiának nem…. ennyire had legyek elfogult….

Szóval az elődöntő első tuti résztvevője:

 

2008\06\19

A negyeddöntő párosításai


2008\06\18

Este ki-ki meccset játszik az orosz és a svéd csapat, remélem az oroszok jutnak tovább….

A másik meccsen a már kieső címvédő próbálja megmenteni a becsületét a fantasztikus spanyolok ellen… sok esélyt nem adok nekik…. David Villa élete formájában van szerintem…

 

2008\06\18

Glen Hansard - Lies

I think it's time, we give it up
And figure out what's stopping us
From breathing easy, and talking straight
The way is clear if you're ready now
The volunteer is slowing down
And taking time to save himself

The little cracks they escalated
And before you know it is too late
For making circles and telling lies

You're moving too fast for me
And I can't keep up with you
Maybe if you slowed down for me
I could see you're only telling
Lies, lies, lies
Breaking us down with your
Lies, lies, lies
When will you learn

The little cracks they escalated
And before you know it is too late
For making circles and telling lies

You're moving too fast for me
And I can't keep up with you
Maybe if you'd slowed down for me
I could see you're only telling
Lies, lies, lies
Breaking us down with your
Lies, lies, lies
When will you learn

So plant the thought and watch it grow
Wind it up and let it go

2008\06\18

Miután kisebb baleset ért, most itthon pihengetek, és tanulok járni….a WC-ig már egész ügyes vagyok…


Közben kaptam egy linket az öcsémtől, aminek nagyon örültem…. Prison Break 4 évad előzetes!!!!! Pár hónap és folytatódik….


„Elvették a szabadságát.
Elvették a szerelmét.
De egy dolgot nem vehetnek el tőle:
A Bosszút.
….Ezt Sara-ért kapod!....”

2008\06\17

„Things We Lost in the Fire”Benicio Del Toro zseniális, mint mindig, és Halle Berry is végre megint egy jó filmmel rukkolt elő….. A közös veszteség összehozza azokat az embereket is, akikben egy közös van csak, a szeretet, amely életük legfontosabb személyéhez kötötte őket. De mindenki lehet egy kicsit „rosszabb” és egy kicsit „jobb”, hogy megtalálják a közös hangot. A mozit egy amerikában még nem nagyon ismert dán rendezőnő készítette, pedig nekem olyan „ismerős” volt a világa. Aztán mikor megláttam ki a producer, már értettem…Sam Mendes ….az egyik kedvenc „lélek-rendezőm”….aki az "Amerikai Szépség"-gel lopta be magát a gondolataimba…Szeretem, ha szeretni tanít….és ez a film ezt teszi….

 

„Örülj a jónak”

 

film

2008\06\16

Wil Wheaton, Corey Feldman, Jerry O’Connell, River Phoenix…. és egy klasszikus: „Stand by me” …. 1986-ban készült a film, de a mai napig nem tudom megunni… a srácok sajnos eltűntek a süllyesztőben és kisebb-nagyobb tévés szerepekben bukkanak fel, River pedig 1993-ban, alig 23 évesen meghalt, de ezzel a mozival beírták magukat a filmtörténelembe. Én csak úgy hívom, A BARÁTSÁG-FILM….négy 12 éves fiú elindul, hogy megkeresse egy korukbeli srác holttestét, és először lássanak hullát… persze eközben kiderül, egy-két dolog, például, hogy „…az apád nem gyűlöl, csak nem ismer….”….

 „Soha többé nem volt olyan barátom, mint akkor, 12 éves koromban. De van bárkinek is?”

 

film

süti beállítások módosítása