hát legyen!!!

2007\12\16

Még két kép a végére és elbúcsúzunk a VB-től, hogy lassan számoljuk vissza a napokat az OLIMPIÁIG!!



2007\12\16

A kézilabda-történelem során talán még soha nem fordult elő olyan, hogy a 8. helyezett csapatból valaki bekerüljön a világbajnokság all-star csapatába...nos most ez történt...és erre rettenetesen büszkék lehetünk!!! Egy csapat legfontosabb embere az irányító, akinek "látnia" kell a pályán, akinek szerveznie kell a csapatot és mint a nevéből kitűnik, irányítania a játékot....és bár a magyar csapat a 8. lett, nincs a világon jobb irányító, mint:
GÖRBICZ ANITA,

akit beválasztottak a legjobbakból összeválogatott csapatba!!!! Mert ő a mi büszkeségünk!!!


2007\12\16

"1979 van, a Brandeis sportcsarnokában kosárlabdameccs zajlik. Az egyetem csapata jól szerepel és a drukkoló diákok harsányan kántálni kezdik:- Mi vagyunk az elsők! Mi vagyunk az elsők! - Morrie a közelemben ül. Meghökkenti ez a biztatás. A kántálás kellős közepén váratlanul felpattan és elbődül:- Mi olyan rossz a második helyezéssel?
A diákok rámerednek. A kántálás abbamarad. Morrie leül, mosolyogva és diadalmasan."

Ez a történet jut mindig eszembe, mikor egy számomra fontos ember, csapat "csak" második lesz. Mert sajnos a norvégok kikaptak az oroszoktól. Abban a pillanatban nehéz volt pozitívan nézni...és nem azért, mintha csak győztesnek szeretném őket, hanem mert nagyon szerettem volna látni, ahogy boldogan örülnek...mert fájt nézni, ahogy sírnak és ők maguk sem tudnak örülni a 2. helynek. Egyszer valaki azt mondta, hogy a bronzéremnek jobban örül, mert az győztes csata után van....az ezüst előtt vereség van. Ez igaz...de nem mindegy milyen vereség....és bár egy részem még nagyon szomorú, hihetetlenül büszke vagyok arra a tudásra és küzdésre, amit mutattak....amit hiányoltam a magyarokból, illetve néhány magyarból. És amikor a díjátadón mosolyogva léptek a dobogó második fokára, már én is mosolyogva kérdeztem: -Mi olyan rossz a második helyezéssel?

Norvégia - Oroszország 24:29

gondolataim

2007\12\15

Holnap 16:30kor összecsapnak, hogy eldöntsék ki legyen a világbajnok...ebben a két hétben egyszer már találkoztak, akkor Norvégia nyert...nagyon-nagyon boldog lennék, ha most is ők örülhetnének!!! HAJRÁ NORVÉGIA!!!!

2007.12.16  16:30  NORVÉGIA - OROSZORSZÁG
világbajnoki döntő

2007\12\15

Sírni csak a győzteseknek szabad....a veszteseknek meg felállni, tanulni a hibákból és mindenkit szarrá verni az OLIMPIÁN!!!!!! Szomorú vagyok, mert ez a csapat a szívem csücske és nagyon szurkoltam nekik, de ha most vérzik is a szívem, holnaptól az olimpiára koncentrálunk....ez a világbajnokság nem jött össze, voltak kiemelkedő emberek, de mivel ez CSAPATJÁTÉK, nem lehet egy embert éltetni, vagy egy embert szidni....és nem is akarok senkit szidni, nekik ez a vereség jobban fájhat, mint bármelyik fanatikus szurkolónak....akkor meg minek bántsuk őket még jobban.....mindörökké: HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!

2007\12\15

Ma a franciákkal játszunk, hogy holnap játszhassunk az ötödik helyért....12.30kor megáll a világ és a magyarok megmutatják mire is képesek...hiszek benne!! HAJRÁ MAGYAROK!!




Aztán 17.30kor Norvégia átgázol a németeken...mert ennek így kell lennie...

2007\12\13

MAGYARORSZÁG – OROSZORSZÁG 35-36 (22-20)

Gólszerzők: Görbicz 9 (4), Tóth T. 7, Szamoránsky 5, Kovacsicz 5, Balogh 3, Vérten 2, Ferling 1, Mehlmann 1, Kirsner 1, Szűcs 1

A világbajnoki elődöntő sajnos álom maradt...

2007\12\13

Hát ez csak félig jött össze....sajnos a magyarok kikaptak...de akkor is ők az én hőseim...
Szomorú vagyok, de hiszem, hogy ez a csapat még nagy dolgokat fog véghez vinni!!!!


Norvégia nyert...ezért az egyik szemem azért nevet....

2007\12\12

KOREAI KÖZTÁRSASÁG – MAGYARORSZÁG 31-26 (12-9)

Gólszerzők: Szűcs 8, Tóth 4, Görbicz 3 (1), Ferling 2, Mehlmann 2, Szucsánszki 2, Kovacsicz 2, Szamoránsky 2, Balogh 1

A legeredményesebb játékosunk: Szűcs Gabriella

2007\12\10

Azt hiszem, a világ egyik legrosszabb érzése, mikor olyan embert látsz szenvedni, aki nagyon sokat jelent számodra...a tehetetlenség iszonyú...mikor átölelnéd és megvédenéd mindentől, de nem nagyon tudsz mit tenni, csak ott lenni és éreztetni vele, hogy nincs egyedül...MERT NINCS EGYEDÜL!!!

2007\12\10

Ez az!!!! Fantasztikus 2. félidő volt....és az már tuti, hogy van CSAPATUNK!!! Nagyon szeretném, ha összejönne az álom-döntőm és Magyarország-Norvégia lenne az utolsó meccs a VB-n....de hogy kinek szurkolnék...na ez azért nem kérdés....HAJRÁ MAGYAROK!!!

süti beállítások módosítása