hát legyen!!!

2010\05\23

Criminal Minds...

 

Az utóbbi időben elmaradtam az idézetekkel, most pótolom (5. évad 20. , 21. , 22. rész)….a jövő héten pedig jön az évadzáró…a címe nem sok jót ígér: „Our Darkest Hour”….
 
„A becsületes művész megpróbál valami olyat létrehozni, ami önmagában is élő dolog.” (William Dobell)
 
„Láttam gyerekeket, akik sikeresen leküzdték, gonosz örökségük hatásait. Ez a lélekben rejlő tisztaság tulajdonságának köszönhető.” (Ghandi)
 
„A természet, legkáprázatosabb aspektusaival, vagy elképesztő helyeivel sem több, csupán háttér és színpad az ember tragédiájához.” (John Morley)
 
„Semmi sem olyan erős, mint a gyengédség, és semmi sem olyan gyengéd, mint a valódi erő.” (Ralph W. Sockman)
 
„Az egyedüli, legnagyobb probléma a kommunikációval, a benne rejlő illúzió.” (George Bernard Shaw)
 
„Az Internet az első, amit az emberiség épített, amit az emberiség nem ért. A legnagyobb kísérlet az anarchiában, ami valaha volt.” (Eric Schmidt)

sorozat idézetek criminalminds

2010\05\20

House M.D.

Egy kritikát kétféle képpen lehet fogadni...az ember vagy rombol, vagy építkezik. De mindenképpen érez, lát valamit. Én fényt láttam meg, és fejbecsapott, mennyire vak voltam. Éreztem én, hogy valami nem stimmel, hiszen míg régebben szinte fanatikusan vártam a kedd reggelt, hogy megkapjam az újabb House adagomat, addig az utóbbi két évadban voltak kisebb-nagyobb szünetek, amikor nem is hiányzott. Ugyan később mindig megnéztem, de el kell ismernem, House már nem a régi. Nem az a tapló, antiszociális, briliáns elme, aki rögtön elvarázsolt pár éve. Köszönettel tartozom Ladybyron-nak, aki megfogalmazta nekem, amit féltem kimondani. House középszerű lett, de legalábbis erre törekszenek az alkotók. Hogy miért tetszett az utolsó rész? Nem tudom. Azt hiszem, hogy egy pillanatra megnyugtatott, hogy egy ilyen embert is lehet szeretni, találhat társat. De most belegondolva, ők a "züllesztett" House-nak találtak párt, ami messze nem ugyanaz. És így már át kellett gondolnom a dolgokat...de amit a végén írtam még mindig áll....nem tudom, ezt hogyan lehet "tapló-szellemben" folytatni... 

sorozat gondolataim

süti beállítások módosítása