hát legyen!!!

2009\11\27

mai teszt eredményem :)

"Bár látszólag felnőttél, és általában a korodnak megfelelően viselkedsz, belül még mindig gyereknek érzed magad, és néha ez meg is látszik. Őszintén sajnálod, hogy a ruhaboltokban nincs a méretedben a dínós pulóverből, a katicás gumicsizmából, vagy egyéb gyerekeknek szánt cuccokból. Kicsit irigyled a mostani ovisokat az eukonform játszóterekért és a hightech gyerekjátékokért. Imádod az édességeket (főleg ha szép színesek), lekötnek a rajzfilmek és jól kijössz a gyerekekkel, akik a rokonlelket látják benned. Fontosnak tartod, hogy a környezeted törődjön veled. Nem keresed a feltűnést minden áron, bár általában így is minden hülyeségben benne vagy. Szeretsz rácsodálkozni a dolgokra, kíváncsi természeted miatt gyorsan tanulsz, szinte minden érdekel.."

2009\11\27

Criminal Minds...100

Szavakat még most sem találok….csak a két idézetet…..a többi még nem ülepedett le….ez a rész minden sorozatok egyik legmegrázóbb epizódja volt….

 

„Aki szörnyekkel harcol, az vigyázhat a legkevésbé, hogy mindeközben ő is azzá válik. És ha sokáig nézel a mélységbe, az visszanéz rád.” (Nietzsche)

 

„Oly sok minden, ami jó bennünk, szorosan összefügg a családunk iránti szeretetünkkel, és ez marad stabilitásunk mértéke. Mert ez méri érzékünket a hűségre.” (Haniel Long)

 

sorozat idézetek criminalminds

2009\11\26

Criminal Minds...100

Megnéztem…szavak majd később…

sorozat criminalminds

2009\11\25

Ma ezt a jellemzést kaptam magamról:

 

„Ideális regényhős alapanyaga lennél, mert te lennél az, aki örökké jár és keres, aki bolyong az élet kalandjai között, és soha nem elégszik meg semmivel. Lehet ez egy dosztojevszkiji eszmekeresés, vagy éppen csak az egyszerű boldogulás kutatása. Felszínes mesében ö az örök vándor, aki soha nem áll meg, s aki épp, hogy egy éjjelre megpihen, hajnalban már továbbmegy; de egy igazi regényben ö az, aki képtelen magát elkötelezni, és képtelen bármihez is tartósan kötődni. Megy, mert mennie kell, rabja a saját szabadságának, és semmi nem állhat az útjába, semmi meg nem foghatja magának. Minden hiába, épp úgy lehet csak eléggé szeretni, ha elmenni engedik; soha nem lehet egészen egy másiké. A legszebb szerelmi történetek, a legmegindítóbb drámák cselekvője lehetsz... Csak épp egy a kizárt, a jó öreg "happy end"..”

 

Én egyetértek vele.

gondolataim

2009\11\24

Criminal Minds...

Ez volt a 99. rész…..rendesen előkészítették a 100. durranását….én tuti hajnalban kelek csütörtökön, hogy minél hamarabb lássam….addig is: Criminal Minds 5. évad 8. rész….

 

„Az ember általában nem tart okosnak senki mást, hacsak nem ellenség.” (Albert Einstein)

sorozat idézetek criminalminds

süti beállítások módosítása