hát legyen!!!

2009\09\13

ilyen mezem lesz :))))

kézilabda

2009\09\13

"Játszik az ETO..."

Ez a meccs egy részről tetszett, más részről lehangoló volt….tetszett, mert természetesen nagyon örültem, hogy nyertünk…..de lehangoló volt is volt, mert megláttam, hogy egy régen jó nevű és nívós csapat meddig süllyedt….az első félidő megalázó volt….azt nem mondom, hogy sajnáltam a Dunaferrt, mert azt soha….és egy kicsit még örültem is, hogy ennyire elvertük őket…..CSAK AZ ETO!!!!!

 

Győri Audi ETO KC – Dunaújvárosi NKKSE  42 – 22 (26 - 7)

sport kézilabda

2009\09\11

9/11

Will hate bring it all back? Will it bring back the innocence? The sense of security? Will it bring back the husbands and wives and sons and daughters? Will hate make us better than those who hate us? Or merely bring us closer to them? Will hate help us destroy our enemies? Or will it laugh as we destroy ourselves? There are those who say we don't know who our enemy is. But we do. Our enemy is a neighborhood mosque defaced by vandals. An Arab-American storekeeper in fear of reprisal. A scared muslim child bullied because she is different. Hate is our enemy. And when we start to hate other americans, we have lost everything. Hate has taken enough from us already. Don't let it take you.

 

 A gyűlölet mindent visszaad? Visszaadja az ártatlanságot? A biztonság érzését? Visszahozza a férjeket, feleségeket, fiúkat és lányokat? A gyűlölet jobbá tesz bennünket azoknál, akik gyűlölnek minket? Vagy közelebb visz minket hozzájuk? A gyűlölet segít elpusztítani az ellenségeinket? Vagy nevet, míg elpusztítjuk önmagunkat? Vannak, akik azt mondják, nem tudjuk ki az ellenség. De tudjuk. A mi ellenségünk a szomszéd mecset elcsúfítása vandálok által. Az arab-amerikai kereskedő a megtorlástól való félelemben. A rémült muszlim gyerek erőszakossága, mert ő más. A gyűlölet a mi ellenségünk. És ha elkezdjük gyűlölni a többi amerikait, mindent elvesztünk. A gyűlölet már éppen eleget elvett tőlünk. Ne engedd, hogy téged is elragadjon.

 

 

idézetek gondolataim

2009\09\08

Szabadságom utolsó napja....

 

Az elmúlt egy hét: …..13 (6/7) óra utazás....5 nap kikapcsolódás, borozgatás, duma, The Big Bang Theory maraton, babázás....Roddick kiesett....a Győr nagyon elverte a Kiskunhalast (40-17)....a magyar válogatott pedig szerencsétlenül kikapott.....

 

Holnaptól megint nem kell civil ruhát mosni....csak fehér ingeket....mikor lesz már jövő nyár???....

 

süti beállítások módosítása