hát legyen!!!

2009\04\26

= = = CSAK AZ ETO!!! = = =

 

..1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..10..10..10”......és elmentünk egészen 21ig.....a végén már szinte sajnáltam a Fradit....de ez most a felállás....nincs nálunk jobb csapat Magyarországon....és ez nem nagyképűség....ez tény.....HAJRÁ GYŐR!!!!!

 

sport kézilabda

2009\04\22

 

Il y a longtemps que je t'aime”....azaz „Oly sokáig szerettelek”.....nem bírtam magyar feliratra várni, gondoltam belevágok angollal....jól tettem....az érzésekhez egy nyelv kell csak....a szívé....az pedig benne van ebben a filmben.....teljesen.. ..Kristin Scott Thomas mindig is beletartozott a top színészeim kategóriába, és ezt itt is bizonyította.....Juliette 15 év után szabadul a börtönből....fizikailag....mert az igazi falakat sokkal tovább tart ledönteni....lehetséges egyáltalán?....meg kell nézni....9/10....

 

film

2009\04\21

= = = CSAK AZ ETO!!! = = =

 

 

A testem éppen az utrechti vasútállomáson várta a vonatunkat, miközben a lelkem több, mint 1000 km távolságban járt.....a lábujjaim is ökölben voltak, úgy izgultam... ..folyamatosan a telefonomat néztem, könyörögtem az újabb üzenetért.....és akkor egyszer csak megérkezett.....29-21....hirtelen mázsás kövek gördültek le rólam, és csak egy gondolat lüktetett a fejemben....BL DÖNTŐ....BL DÖNTŐ....BL DÖNTŐ... ..HAJRÁ GYŐR!!!!..

 

sport kézilabda gondolataim

2009\04\21

CM

 

Végre volt időm megnézni a „Criminal Minds” 4. évad 20. részét....huhhh...ütős volt....

 

A fény azt hiszi, hogy mindennél gyorsabban halad. De téved. Mindegy, milyen gyorsan halad a fény, azt veszi észre, hogy mindig a sötétség ért oda előbb, és már ott vár rá.” (Terry Pratchett)

 

A szörnyek valódiak, és a kísértetek is. Itt élnek bennünk. És van úgy, hogy ők győznek.” (Stephen King)

sorozat idézetek criminalminds

süti beállítások módosítása